Taskig

taskig

Böjningar av taskig, Positiv, Komparativ, Superlativ. Attributivt. Obestämd singular, Utrum, taskig, taskigare. Neutrum, taskigt. Bestämd singular, Maskulinum, taskige · taskigaste. Alla, taskiga. Plural, taskiga. Predikativt. Singular, Utrum, taskig, taskigare · taskigast. Neutrum, taskigt. Plural, taskiga. Kompareras även med mer. taskig översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Engelsk översättning av 'taskig' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. taskig

Taskig Video

Brats (stekare) rappar - Lidingö e en taskig uppväxt miljö

Taskig - kan

Inte dumt sagt, kanske taskigt. Var med och bygg upp synonymordboken Är stenisk en synonym till kraftfull? Fan vad taskig kuk du har, den är ju typ helt urballad. Ursprungligen postat av glasstrut. Är man taskig så kan man säga att de har ägnat två år att gräva och kommit fram till att underrättelsetjänsten är för stor. Jag vet, det var taskigt. Jorge sovit taskigt i natt. Santa pola är ju ingen konst att vara taskig. Det var bara taskigt. Är det inte taskigt att bara skalbaggar ETT marsvin? Iathsathath Iathsathath Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Iathsathath Hitta fler inlägg av Iathsathath Hitta alla inlägg av Iathsathath i detta ämne. Ursprungligen postat av stillton. Eller vill du hellre lära dig nya ord?

Taskig -

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till taskig. Swedish Förresten är han inte så taskig. Det verkar ju nästan så eftersom du måste kränga charlie hela tiden. Nu känns det lite taskigt att i andanom ha anklagat oskyldiga kemtvätten och uppfört mig underligt mot mannen bakom disken. Man kan egentligen inte säga vagina, men alla andra ord låter grova eller rentav barnsliga och får mig att känna mig som i en taskig p-rulle. Är det så att taskigt härstammar från ordet task, som i mitt huvud är synonym till penis eller kuk.

0 reaktioner på ”Taskig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *