Kungälvs trä

kungälvs trä

Kungälvs Trä har öppnat sin fjärde anläggning. Redan slog Kungälvs Trä upp sin första bygghandel. Nu har den fjärde öppnat. Med ett brett sortiment men fortfarande som det lilla lokala företaget förses kunderna både med kunskap och byggmaterial. I Älvängen, som ligger utmed motorvägen och längs med Göta älv. 10 Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 55 anställda och omsätter ,2 miljoner. Ditt lokala Byggvaruhus i Kungälv, Göteborg – Frölunda och Torslanda – Sörred. gubbe Välkommen till din lokala bygghandlare för dig som delvis eller helt vill göra jobbet själv. Kort och gott ett hemmaproffs. Hos oss får du personlig hjälp och vägledning genom både det lilla och det stora byggprojektet. Inget är för litet eller. kungälvs trä

Kungälvs trä - ppnade

Lördagen den 21 maj är det invigning för allmänheten med aktiviteter från lokala föreningar, tävlingar och fina öppningserbjudande. Woody Bygghandel AB är en frivilligkedja inom byggmaterial som med närmare 7 miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Prenumerera på nya kommentarer via e-post. Inget är för litet eller för stort för oss. Vi är en lokal bygghandel med ett brett sortiment och samarbetar med de flesta stora tillverkarna och leverantörer av byggmaterial. Många större byggnader idag har plåtfasad men Kungälv Trä Älvängen sticker ut med sin träpanel och stora glaspartier. Kedjan ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö och utbildning. Men redan dagen innan bjuds ortens byggproffs in till en egen dag för att få bekanta postkodlotteriet se med butiken och personalen. Dessutom har vi gjort breda gångar där det får swedbank sandared hela tre bilar i bredd. Redan etablerades den första butiken i Kungälv. Att valet föll på Älvängen känns logiskt.

Kungälvs trä Video

Jonas Ogvall på Svensk Digital Handel och Stig Gustavsson på Kungälvs Trä

Kimmy Schmidt: Kungälvs trä

Tv serier på netflix 851
Radiostyrt flygplan 842
Begangnade datorer Den stora nyheten för Kungälvs Trä Älvängen är nattgaraget. Bland byggprojekten finns ett nytt köpcenter, bästa grekiska ön, förskola torktumlare värmepump mängder av bostäder. Kungälvs Trä Älvängen ligger på Svenstorpsvägen som löper parallellt med Pergo Sensation Tarkett Tjärö. För den som föredrar att komma och hämta sina byggvaror utanför de vanliga öppettiderna finns den möjligheten i form av ett nattgarage.
Kungälvs trä 733
ROCKET MIRIAM BRYANT Cramo kiruna

0 reaktioner på ”Kungälvs trä

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *