Naken hund

naken hund

Powder Puff är en av två varianter av rasen Kinesisk nakenhund. Den har päls. Det är en aktiv, sällskaplig och glad hund. Det har förekommit en del ögonproblematik, vilket rasklubben arbetar mycket med. Procentuellt är det en liten del av hundarna som är drabbade. På unga hundar kan den nakna varianten drabbas av en del acne och på denna variant förekommer ofta avsaknad av flera tänder. Rasen finns med i de Särskilda Rasspecifika. Det som är unikt med Chinese Cresteds pälsade variant är att den är långhårig (i Sverige finns det även Peruansk och Mexikansk nakenhund, men deras pälsade variant är korthårig). Chinese Cresteds pälsade variant kallas Powder Puff, eller på svenska pudervippa. Namnet kommer just från den långa, fluffiga pälsen. naken hund

Naken hund - kommer inte

Nakenhunden en mycket bra familjehund, naturligtvis förutsatt att barnen i familjen behandlar hunden med respekt. Fostran som givetvis ska ske med varsam hand ska börja från första dagen. Om rasen   Chinese Crested Dog finns i två varianter, en hårlös och en med päls. Att jaga med hunden 7. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Historik Rasens ursprung är något oklar liksom släktskapet med andra hårlösa raser. För övrigt hänvisas till avelsrådens sida.

Naken hund Video

Min underbara steppande kinesiska nakenhund Busan i sina skor.. Ett bra tips är att gnida uthyres enköping hunden med vanlig solskyddskräm, med hög solskyddsfaktor. Hundsjukdomar Får vi ta med hunden på restaurang? Crocpot är en beteckning för hundraser som saknar päls på större delen av kroppen. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Besök gärna också våra sidor med rasinformationrasstandard och genetik och rashistorik. Chinese Cresteds pälsade variant kallas Powder Puff, eller på svenska pudervippa. Historik Rasens ursprung är något oklar liksom släktskapet med skaffa epost hårlösa raser.

0 reaktioner på ”Naken hund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *