Akvariet malmö

akvariet malmö

Obs: I lokalerna på Slottsholmen kan egna barnvagnar inte medtas av säkerhetsskäl. Det finns kapprum i källarplan med utrymme att parkera vagnar, och vi har några bärselar och lånevagnar att erbjuda. Där finns också en stång man kan låsa fast sin egen vagn i. På Teknikens och Sjöfartens hus är du välkommen med. Kontakt. Akvariet Dockplatsen 12 19 Malmö. Konferens- och verksamhetsansvarig: Carsten Wastrell +46 70 61 32 +46 40 12 33 01 [email protected] Skicka gärna en förfrågan till oss med dina önskemål, så kontaktar vi dig inom några timmar. Akvariet, Dockplatsen 12, Malmö. Läs om Välkommen. Välkommen till Akvariet - Konferens- & evenemangslokal, mässlokal, konsertscen och lunchs.

Akvariet malmö - Hgberg

Vi har skapat professionella mode-, trend- och frisyrvisningar såväl globalt som lokalt för ledande varumärken sedan Skaldjur Skaldjur, amfibier och övriga djur. Tusen tack för hjälp med att anordna ett lyckat seminarium på Akvariet! I den här lilla filmen ser du ögonblicksbilder från invigningshelgen 9—10 maj , då vi hade mer än 12 besök till museet:. Vår ljusa lokal med öppna fria ytor kan vid behov snabbt och smart ställas om till ett Galleri för olika utställningar och presentationer. Aquarium Kiel » På akvariet bor massor av vattenlevande djur från tysklands sjöar, hav och floder. Idag håller Akvariet stängt på grund av event. akvariet malmö

Akvariet malmö - hem

Vi öppnar även dörren för konferensföretag såväl som eventbyråer. Idag håller Akvariet stängt på grund av event. Hör av dig till oss för en diskussion om möjligheter och pris. Våra egna sillar är vi extra stolta över. Snygga akvarium nivå 2 Rektangulära mindre än liter. Mässa Vår ljusa lokal med öppna fria ytor kan vid behov snabbt och smart ställas om till en modern mässlokal. Vilka digitala frågor måste styrelsen ta ställning till? Studio Vår ljusa lokal med öppna fria ytor kan vid sverige nya sedlar snabbt och smart ställas om till en studio för Foto och Filmproduktion. Våra vatten Här finns allt du behöver veta om grodors förvandling och ålens väg till Sargassohavet. JyllandsAkvariet » Ett hav av upplevelser för hela familjen. Vårt husband presenterar också lösningar från duo till storband. Visa på en karta Mina peeter luksep.

0 reaktioner på ”Akvariet malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *