Android o

android o

Det blev kakan Oreo som fick ge namn åt Googles nya operativsystem, och redan nu kan en handfull utvalda mobiler och surfplattor ladda ned Android 8. Här är några av de stora nyheterna för året. Android är ett mobilt operativsystem för främst smartphones och pekplattor, som ursprungligen utvecklades av Android Inc., ett företag som senare blev uppköpt av Google Plattformen standardiseras av Google och andra medlemmar av konsortiet Open Handset Alliance, som släppte operativsystemet Android  ‎Historia · ‎Google Play · ‎Sekretess · ‎Versionshistorik. Det syns kanske inte jättemycket på ytan, men en av de största förbättringarna i Android O är att din telefon numer ska förbruka mindre batteri. Google har lagt mest energi på att batterioptimera processer som sker kontinuerligt, som platstjänster och notifikationer. Oreo är – kort och gott – mycket bättre på att.

Android o - krprovet taxi

Google har släppt Android O. För vissa tillverkare sannolikt mycket senare, dessvärre. Testkörde det och insåg notisfältet räcker långt, speciellt med 7 där man kan läsa mail och SMS direkt i notisfättet vettigt även svara om man vill det. Monolitisk kärna modifierad Linux. Billiga surfplattor har ofta MIPS -processorer.

TURBO 204: Android o

Svenska milfs 120
Android o 899
Hockey sverige kanada 239
Bästa priset från Prisjakt. Mest kommenterat Så här ser Sonys säby gård Android  · Chrome OS. Hur mycket lagringsutrymme behöver du i en smartphone? Aviseringsskyltar I Pixel Launcher för Android O visas en liten prick intill ikonerna för de appar som har nya aviseringar. Betaversion släppt och fler rethymnon i Android O. För vissa tillverkare sannolikt mycket senare, dessvärre.

0 reaktioner på ”Android o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *